Roland TM-2 Trigger Modul

Roland TM-2 Trigger Modul

Opis:

TM-2 Trigger Module je novi elektronski perkusioni modul sa visoko kvalitetnim bojama zvuka, mogućnošću proširenja preko SCHD kartica i dva triggerska ulaza za razne Rolandove padove. Kompaktan modul koji radi i na baterije TM-2 je jednostavno i povoljno rešenje za bubnjare koji žele kreirati hibridni set koji spaja akustične i elektronske elemente.

TM-2 se lako integriše sa mnogim akustičnim bubnjevima, lako i brzo postavlja na hi-hat stalak ili rampu. Zahvaljujući radu na baterije može zaobići problematiku sa dovođenjem struje iz zida do bubnjeva. Intuitivne opcije na panelu omogućuju jednostavnu kontrolu za postavku boja i snimanje setova, plus ima velike tastere za brz i lak pristup u toku sviranja.

Ugrađeni triggerski ulazi omogućuju da se povežu dva pada ili triggera. Skoro svaki pad u Rolandovoj plejadi virtualnih bubnjeva se može koristiti uključujući i one koji podržavaju dupli triggering. Idealne opcije za hibridnu primenu uključuju i BT-1 Bar Trigger Pad i KT-10 Kick Trigger Pedalu. TM-2 takođe odlično radi sa akustičnim triggerima RT serije koja se lako postavlja na kick, snare i tomove.

TM-2 poseduje preko 100 profesionalnih zvukova. Na raspolaganju je mnoštvo boja i tonskih elemenata optimizovanih za layerovanje sa akustičnim bubnjevima čime im se olakšava da postizanje jasnih zvukova pri sviranju preko P.A. sistema. Na raspolagnju je i veliki izbor elektronskih zvukova radi modernih muzičkih stilova kao i tradicionalnih perkusionih instrumenata kao št su zvona, cowbell, wood block, wind chimes, itd.

Preko SDHC slota je moguće startovati sopstvene WAV fajlove sa SDHC kartice i obraditi na primer snimljene fajlove za snimanje pesama, efekte, lupove, efekte i kompletne pratnje. Moguće je uz WAV zvuke koristiti i interne boje zvuka za kreaciju setova.

TM-2 poseduej moćan multi efekt procesor što omogućuje da se prošire sopstveni zvuk sa studijski kvalitetnim efektima kao što su reverb, delay, flanger itd.

MIDI I/O je kod TM-2 omogućio korisnicima da koriste zvuke iz drugih izvora, pokreću zvuke iz V-Drums modulea,klavijatura i synth modula i poveže sa kompjuterom preko MIDI insterfejsa radi snimanja MIDI podataka i reprodukcije zvukova u omiljenom programu. Takođe je moguće svirati zvuk iz TM-2 sa eksternog MIDI uređaja.